Mijn Donkergroene VW Corrado G60

Zo ziet mijn Corrado G60 er op dit moment uit. Toen ik de auto aanschafte toen was ik niet van plan om aan het uiterlijk veel te wijzigingen van mijn Corrado, want een Corrado is van zichzelf al bloedmooi. Toch is er nu al het een en ander aan gewijzigd c.q. verbouwd. Nadat deze foto's gemaakt zijn is er toch al weer het nodige gewijzigd. Er zit een andere grill op de auto (een grill van een VR6) en er is een koplampspoiler gemonteerd. Ook zal de auto in de toekomst nog een nieuwe laklaag krijgen. De achter lichten heb ik eerst mooi rood gespoten, maar dit beviel toch niet helemaal waarna ik ze vervangen heb door In Pro achterlichten type "helder/rood". Ook zit er sinds kort een nieuwe uilaat ander van EPS. De uitlaat is in zijn geheel van RVS en bestaat uit 2 open dempers en een dubbel eindstuk rond 100. Heb je nog goede suggesties om mijn Corrado nog mooier te maken, stuur dan even een mailtje.

Voor meer details van mijn Corrado zie Modificaties
 

 

 

 

Ook aan de binnenzijde van de auto is al het een en ander gedaan. Zo is er allereerst een nieuw sportstuur van ..... ingezet en een paar mooie racepedalen van Sparco. Ook een nieuwe pookknop met verlichting van Kamei mocht niet ontbreken. Zoals het in een G60 hoort kun je nu ook in het middenconsole de druk van de G-lader en de oliedruk aflezen. Ook is de auto voorzien van een Carkit voor een Nokia telefoon (6000 serie).

 

 

 

Ook aan het geluid is het nodige gedaan. We zijn begonnen met het inbouwen van een headunit van Alpine, een radio/cassette. In de kofferbak hebben we vervolgens een CD-wisselaar ingebouwd, natuurlijk ook van Alpine. Verder zitten er in de kofferbak twee subwoofers van Rockford en twee driewegspeakers (ovaal) van JBL en in de voordeuren een gescheiden twee-weg set van JBL (16cm), welke in nieuw gemaakte deurbakken zijn gemonteerd. Dit alles wordt gevoed door twee, vier kanaals, versterkers van JBL.